Text Box: WEE-1000

NIHON KOHDEN

EEG compact

Air-EEG

Sistemul telemetric modular Air-EEG desfiinteaza golul dintre monitorizarea electroencefalografica stationara si inregistrarile ambulatorii indelungate, punand la dispozitia laboratoarelor de studiul somnului pana la 64 de canale dedicate investigatiilor electroencefalografice si polisomnografice deopotriva.

             Bazat pe tehnologia fara fire Wireless-Lan, sistemul telemetric Air-EEG inregistreaza pana la 64 de canale EEG sau 30 de canale EEG/Poligraf plus 3 intrari DC aditionale ce pot fi folosite, printre altele, pentru pulsoximtrie.

 

Functionand pe o raza de 50m in interiorul cladirilor si impreuna cu posibilitatea de stocare intermediara a datelor in cazurile de intrerupere a semnalului, se asigura o libertate deosebita pentru miscarea pacientului in timp ce este monitorizat. Extensii optionale ale sistemului permit supraveghere video sincrona de ultima ora. Gama extinsa de programe oferita standard seriei Neurofax si care include functii precum mapping de frecventa si amplitudine, va confera o gama functionala indrazneata si completa.

Puternicul nostru 
program de gestionare a datelor, Polaris.one, va ofera posibilitatea organizarii intuitive a tuturor pacientilor, examinarilor si diagnosticarilor, si faciliteaza in acelasi timp comunicarea cu cele mai noi protocoale de interconectare cu retelele informatice ale spitalelor si clinicilor precumHL7 si GDT/BDT. Pachetele aditionale de programe precum EEGFocus™, Polysmith™, Spike&Seizure Detector ofera capabilitati puternice si sofisticate de analiza si raportare.

Functii cheie :

· bazat pe wireless-LAN

· pana la 64 canale

· pana la 3 canale DC

· sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

· interfete HL7 si GDT/BDT

· pachet de aplicatii inclus

· aplicatii pentru cercetare (EEGFocus, Polysmith™, Spike&Seizure Detector)

· supraveghere video

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici