Text Box: Studiul somnului

NIHON KOHDEN

EEG cu Polisomnografie

Neurofax

Neurofax EEG-9200 este un sistem modular de electroencefalografie/poligrafie cu pana la 192 canale pe baza de computer desktop pentru achizitie, evaluare si analiza a datelor EEG si Studiul somnului.

             Sistemul Neurofax cu Studiul somnului (kit Polysmith™) reprezinta varful de gama al sistemelor electroencefalografice digitale. Abordarea modulara a sistemului se traduce in functionalitate inteligenta, de ultima generatie, si versatilitate deosebita chiar si in retelele moderne precum serverele terminal sau sistemele de stocare masive.

             Acest sistem bazat pe PC va ajuta sa evaluati si analizati date de electroencefalografie si poligraf fiind o solutie de ultima geneartie ce include inregistrarea a 38, 44, 64, 128 sau 192 de canale cu frecvente de pana la 1.000 Hz. Aditional 16 canale DC dintre care 8 pentru trigger extern sunt oferite optional. Pana la 250 de canale EEG pot fi urmarite simultan in timp real. Fotostimulatorul optional cu descarcare in Xenon completeaza ansamblul, EEG-1200 oferind astfel un sistem standard ideal pentru aplicatii clinice de rutina. Funtionalitatea ridicata si pachetul software intuitiv pentru inregistrare, vizualizare si analiza cantitativa a datelor lasa putine lucruri de dorit.

 

             Puternicul nostru program de gestionare a datelor, Polaris.one, va ofera posibilitatea organizarii intuitive a tuturor pacientilor, examinarilor si diagnosticarilor, si faciliteaza in acelasi timp comunicarea cu cele mai noi protocoale de interconectare cu retelele informatice ale spitalelor si clinicilor precum HL7 si GDT/BDT. Pachetele aditionale de programe precum EEGFocus™, Spike&Seizure Detector ofera capabilitati puternice si sofisticate de analiza si raportare.

Functii cheie :

· pana la 192 canale

· pana la 16 canale DC (inclusiv 8 canale trigger)

· functie HV integrata

· sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

· interfete HL7 si GDT/BDT

· pachet de aplicatii inclus

· aplicatii pentru cercetare (EEGFocus™, Spike&Seizure Detector)

· supraveghere video

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici