Text Box: MEB-9400 laptop

NIHON KOHDEN

Neuropack

Prin cele 2 canale puse la dispozitie, acest sistem este ideal pentru investigatiile electromiografice si neurografice. Abordarea compacta si portabila prin folosirea laptop-ului faciliteaza o foarte mare usurinta in exploatare.

Sistemul va pune la dispozitie 2 sau 4 canale pentru achizitia facila si usoara de informatii electromiografice si neurografice.

 

Miografia
NIHON KOHDEN produce echipamentul ideal aplicatiilor dvs., fie ca este vorba despre o examinare electromiografica standard sau despre una complexa precum
electromiograma fibra-unica. NIHON KOHDEN pune accentul pe importanta unui semnal de calitate prin folosirea amplificatoarelor cu interferente scazute care furnizeaza semnale de o calitate foarte buna dupa timp indelungat de utilizare.

 

Neurografia
Utilizarea intuitiva ce permite efectuarea unei examinari rapide este foarte importanta in cadrul neurografiei. Acesta este domeniul in care exceleaza unitatea de control de mari dimensiuni a unitatilor Neuropack NIHON KOHDEN. Toate sistemele sunt constituite noastre dintr-o gama foarte vasta de electrozi si programe de investigatii in pachetul standard pentru studiul neurografiei motorii si senzoriale, a
undei F si a reflaxului H, cat si a stimularii repetitive si a reflexului de clipire.

 

Potentiale Evocate
Orice studiu de potentiale evocate depinde de calitatea amplificatorului. Fie ca este vorba desre cele acustice, vizuale, somatosenzitive, amplificatoarele NIHON KOHDEN ofera interferente scazute permitand efectuarea unei masuratori rapide si lipsita de artefacte.

 

EMG + PE + EEG Combo
Exista situatii in care este nevoie de o analiza combinata EEG si EMG + PE, fie din cauza lipsei de spatiu, fie din motive financiare, sau pur si simplu pentru ca fluxul de lucru o cere. Fiecare unitate EMG Nihon Kohden poate fi completata cu un modul EEG de inalta performanta conferindu-va astfel un inalt nivel de versatilitate in modelarea mediului dvs. de lucru.

Electromiograf cu Potentiale Evocate, portabil

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

Functii cheie :

 2 canale

 1 stimulator electric

 panou de control multifunctional, taste generoase pentru utilizare rapida

  pachet software bogat ce include EMG (electromiografie), SEP (potentiale evocate somatosenzitive), NCS (viteza de conductie nervoasa)

 raportare pe sabloane personalizabile

 sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

 interfete HL7 si GDT/BDT

 aplicatii optionale pentru cercetare (EMG cantitativ, EMG Fibra Unica, studiul sistemului nervos vegetativ P300)

Posibilitate de upgrade cu EEG

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici