Text Box: MEB-9400 compact

NIHON KOHDEN

Neuropack

Optand pentru transportul sistemului MEB intr-o valiza special creeata pentru a-l acomoda, dispuneti de un sistem cu cel mai ridicat grad de mobilitate disponibil.

Sistemul va pune la dispozitie 2 canale pentru achizitia facila si usoara de informatii electromiografice si neurografice. Abordarea pe baza de valiza ofera cel mai inalt grad de mobilitate, fiind deosebit de utila in cazul transportului aparatului impreuna cu accesoriile pe distante lungi.

 

Miografia
NIHON KOHDEN produce echipamentul ideal aplicatiilor dvs., fie ca este vorba despre o examinare electromiografica standard sau despre una complexa precum
electromiograma fibra-unica. NIHON KOHDEN pune accentul pe importanta unui semnal de calitate prin folosirea amplificatoarelor cu interferente scazute care furnizeaza semnale de o calitate foarte buna dupa timp indelungat de utilizare.

 

Neurografia
Utilizarea intuitiva ce permite efectuarea unei examinari rapide este foarte importanta in cadrul neurografiei. Acesta este domeniul in care exceleaza unitatea de control de mari dimensiuni a unitatilor Neuropack NIHON KOHDEN. Toate sistemele sunt constituite noastre dintr-o gama foarte vasta de electrozi si programe de investigatii in pachetul standard pentru studiul neurografiei motorii si senzoriale, a
undei F si a reflaxului H, cat si a stimularii repetitive si a reflexului de clipire.

 

Potentiale Evocate
Orice studiu de potentiale evocate depinde de calitatea amplificatorului. Fie ca este vorba desre cele acustice, vizuale, somatosenzitive, amplificatoarele NIHON KOHDEN ofera interferente scazute permitand efectuarea unei masuratori rapide si lipsita de artefacte.

Functii cheie :

 constructie solida pentru transportul echipamentului si al accesoriilor

 2 canale

 1 stimulator electric

 panou de control multifunctional, taste generoase pentru utilizare rapida

  pachet software bogat ce include EMG (electromiografie), SEP (potentiale evocate somatosenzitive), NCS (viteza de conductie nervoasa)

 raportare pe sabloane personalizabile

 sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

 interfete HL7 si GDT/BDT

 aplicatii optionale pentru cercetare (EMG cantitativ, EMG Fibra Unica, studiul sistemului nervos vegetativ P300)

Electromiograf cu Potentiale Evocate, portabil

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici