Medicomplex va ofera o gama bogata de echipamente electronice medicale cu o fiabilitate deosebita, fabricate in Japonia de catre Nihon Kohden, lider al pietei nipone.

Optand pentru transportul sistemului MEB intr-o valiza special creeata pentru a-l acomoda, dispuneti de un sistem cu cel mai ridicat grad de mobilitate disponibil.

MEB-9400 portabil

Prin cele 2 canale puse la dispozitie, acest sistem este ideal pentru investiga-tiile electromiografice si neurografice. Abordarea compacta si portabila prin folosirea laptop-ului faciliteaza o foarte mare usurinta in exploatare.

Text Box: MEB-9400 laptop

Sistemul MEB 9400 este menit pentru utilizarea neurofiziologica constanta. Unitatea este dedicata in special electromiografiei si electroneurografiei.

MEB-9400 desktop

Text Box: Sistemul MEB 9200 va pune la dispozitie echipamentul adecvat pentru a trata orice caz de neurofiziologie cu pana la 16 canale si 2 stimulatori electrici.

MEB-9200

Sistemul Combo inglobeaza aparat complex cele 2 arii ale neurologiei pentru a putea oferi pacientilor dvs. un set complet de investigatii, toate intr-o forma compacta ce poate fi integrate in orice cabinet medical.

EMG + PE + EEG Combo

Electromiografie + PE

NIHON KOHDEN

Text Box: Neuromaster este un system conceput anume pentru monitorizarea neurofiziologica intraoperatorie, in arii precum chirurgia cardiaca, ortopedica sau neurologica.

MEE-1000

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici