Text Box: EMG + PE + EEG Combo

NIHON KOHDEN

Neuropack + Neurofax

Sistemul complet 9200 va pune la dispozitie echipamentul adecvat pentru a trata orice caz de neurofiziologie prin adaugarea modulului electroencefalografic cu 32 canale.

Sistemul va pune la dispozitie pana la 16 pentru achizitia facila si usoara de informatii electromiografice, neurografice si chiar intraoperatorii.

 

Neurografia
Utilizarea intuitiva ce permite efectuarea unei examinari rapide este foarte importanta in cadrul neurografiei. Acesta este domeniul in care exceleaza unitatea de control de mari dimensiuni a unitatilor Neuropack NIHON KOHDEN. Toate sistemele sunt constituite noastre dintr-o gama foarte vasta de electrozi si programe de investigatii in pachetul standard pentru studiul neurografiei motorii si senzoriale, a
undei F si a reflaxului H, cat si a stimularii repetitive si a reflexului de clipire.

 

Potentiale Evocate
Orice studiu de potentiale evocate depinde de calitatea amplificatorului. Fie ca este vorba desre cele acustice, vizuale, somatosenzitive, amplificatoarele NIHON KOHDEN ofera interferente scazute permitand efectuarea unei masuratori rapide si lipsita de artefacte.

 

IOM

Monitorizarea intraoperatorie solicita in mod deosebit fiabilitatea echipamentul de masurare. In timpul unei operatii aveti nevoie de eficienta si amplificatoare de inalta calitate pe care sa va puteti baza, echipamente care trebuie sa livreze semnale puternice, de calitate ridicata, in ciuda parazitarilor mediilor electronice inconjuratoare. Sistemele NIHON KOHDEN sunt ideale din ambele puncte de vedere.

Electromiograf cu Potentiale Evocate si modul Electroencefalograf, sistem Combo

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

Functii cheie :

 4 canale EMG/PE

 64 canale EEG

 2 stimulatori electrici

 panou de control multifunctional, taste generoase pentru utilizare rapida

  pachet software bogat ce include EMG (electromiografie), SEP (potentiale evocate somatosenzitive), NCS (viteza de conductie nervoasa)

 raportare pe sabloane personalizabile

 sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

 interfete HL7 si GDT/BDT

 aplicatii optionale pentru cercetare (EMG cantitativ, EMG Fibra Unica, studiul sistemului nervos vegetativ P300)

Posibilitate de monitorizare intraoperatorie IOM

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici