Text Box: EEG-9200

NIHON KOHDEN

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

Electroencefalograf rutina

Neurofax

Neurofax EEG-9200 este un sistem modular de electroencefalografie/poligrafie cu 32 canale pe baza de computer desktop pentru achizitie, evaluare si analiza a datelor EEG/poligraf.

             Sistemul Neurofax EEG-9200 ofera toate beneficiile unui sistem EEG digital. Design-ul modular si abordarea modernista subliniaza versatilitatea deosebita in configurarea personalizata a echipamentului pentru a raspunde exact nevoilor dumneavoastra din sfera diagnosticarilor de rutina. Cu cele 38, 44, 64, 128 sau 192 de canale, EEG-9200 este solutia ideala.

             Trei canale bipolare si de respiratie integrate va stau la dispozitie pentru investigatii poligrafice extinse in cadrul inregistrarilor de rutina. Modulele suplimentare precum unitatea de fotostimulare cu descarcare in
Xenon cat si cea de supraveghere video sincrona pacientului fac foarte usoara extinderea funtionalitatii echipamentului. Gama avansata de aplicatii software este oferita ca standard in aparatele Neurofax si include mapping in frecventa si amplitudine, va ofera o functionalitate deosebita.

             Puternica baza de date pentru gestiunea masuratorilor
Polaris.one ofera posibilitatea inmagazinarii si organizarii tuturor pacientilor, inregistrarilor si diagnosticarilor. Programul pune la dispozitie interfete de comunicare de ultima generatie precum HL7 (Health Level 7 Protocol) si BDT/GDT pentru interconectara cu retelele de informatii preexistente ale spitalelor.

Functii cheie :

· 64 canale

· 4 canale DC si trigger

· functie HV integrata

· sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

· interfete HL7 si GDT/BDT

· pachet de aplicatii inclus

· aplicatii pentru cercetare (EEGFocus™, Polysmith™, Spike&Seizure Detector)

· supraveghere video

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici   Ad manus medici