Text Box: EEG-9100

Neurofax EEG-9100 este un sistem portabil de electroencefalografie/poligrafie cu functii avansate, pe baza de computer laptop, ce confera mobilitate in shimbarea locatiilor cadrul spitalului sau a ariei de lucru.

Electroencefalograf portabil

NIHON KOHDEN

Neurofax

Functii cheie :

 64 canale

 4 canale DC si trigger

 functie HV integrata

 sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

 interfete HL7 si GDT/BDT

 pachet de aplicatii inclus

 aplicatii pentru cercetare (EEGFocus, Polysmith

 supraveghere video

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

Sistemul Neurofax EEG-9100 va pune la dispozitie toate beneficiile unui echipament digital portabil pe baza de laptop. Exceleaza in versatilitatea configuratiilor corespunzatoare cerintelor dvs. individuale., constituind sistemul portabil ideal pentru diagnosticarile de rutina. Prin cele 32 de canale puse la dispozitie el reprezinta alternativa ideala pentru inregistrarea diagnosticarilor de rutina.

Cele
3 canale bipolare integrate va ofera posibilitatea efectuarii de masuratori avansate in domeniul polisomnografiei. Modulele optionale de fotostimulare prin lampa foarte puternica cu descarcare in Xenon cat si supraveghere si inregistrare video sincrona de ultima generatie fac foarte usoara extinderea gamei functionale deja existente. Pachetele software oferite in standard seriei Neurofax, incluzand functii precum mapping de frecventa si amplitudine, va pun la dispozitie unelte ce depasesc ofertele obisnuite.

Puternica noastra baza de date
Polaris.one ajuta la organizarea si gestionarea intuitiva a tuturor pacientilor, inregistrarilor si diagnosticarilor. Acest program este pregatit cu interfete de comunicare de ultima generatie precum HL-7 si GDT/BDT pentru retelele spitalelor si sistemele informatice ale clinicilor private.

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici

Rounded Rectangle: SUNTEM si in SEAP