Medicomplex va ofera o gama bogata de echipamente electronice medicale cu o fiabilitate deosebita, fabricate in Japonia de catre Nihon Kohden, lider al pietei nipone.

Neurofax EEG-9100 este un sistem portabil de electroencefalografie/poligrafie cu functii avansate, pe baza de computer laptop, ce confera mobilitate in shimbarea locatiilor cadrul spitalului sau a ariei de lucru.

EEG-9100

Sistemul EEG-1200 a fost pregatit pentru a raspunde celor mai deosebite solicitari specifice aplicatiilor clinice din cadrul spitalelor, determinand noi standarde pentru solutiile de diagnosticare si monitorizare.

Text Box: EEG-1200

Sistemul modular Neurofax EEG-1200 + polisomnografie este conceput pentru a intampina cele mai inalte pretentii stabilind un standard in diagnosticarea epilepsiei dar si in evaluarea si analiza studiilor PSG.

EEG-1200 + studiul somnului

Text Box: Air-EEG este un echipament de varf ce permite monitorizarea on-line prin telemetrie a pacientilor, extinzand astfel limitele metodelor de diagnosticare clinica, fie ca este vorba de electroencefalografie sau polisomnografie.

Air-EEG

Holter-ul EEG/PSG Trackit va pune la dispozitie toate beneficiile unuei achizitii EEG ambulatorie cat si ale aplicatiilor de diagnostic somnologic.

Trackit

Nihon Kohden ofera inca de la inceput o suita completa de aplicatii software avansate pentru studiul traseelor electroencefalografice inclusa in sistemul standard.

Aplicatii specializate

Electroencefalografie

NIHON KOHDEN

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici